Orice despre manere! maestro a facebookon
Home        Designerul Dumneavoastra          Consultant Tahnic        Instructiuni de montare         Cataloage         Parteneri         Despre Noi         Contact     
kilincsek
Mânere de ușă antibacteriene

antibakteriális kilincsek

Mânerele ușilor au un rol important de transmitere în viața bacteriilor: cel care prinde un mâner de ușă lipește de acesta bacili săi, și totodată preia multitudinea de bacili care mișună pe mâner. Împotriva acestui lucru putem să ne apărăm prin spălări sistematice și meticuloase a mâinilor, dar acest lucru nu este ușor, mai ales cunoscând obiceiurile noastre de spălare a mâinilor: conform unui sondaj 40 % dintre adulții vest-europeni nu-și spală mâinile după ce au folosit WC-ul. Și nu mai vorbim atunci de copii.

 

La această problemă oferă soluții mânerele noi de ușă AntiGERM ale Maestro:Mânerele de la uși sunt printre cele mai infestate locuri din casă. Deoarece sunt prinse de toată lumea, atât de cei ai casei, cât și de străini, au un rol important în proliferarea infecțiilor bacteriene. Mânerele de ușă AntiGERM acoperite cu un strat de ioni de argint omoară mai mult de 99,99% din bacteriile care ajung pe suprafața lor, după cum arată și cercetări independente.

 

Ionii de argint anihilează în câteva minute și acele bacterii care reprezintă un pericol grav, de multe ori mortal, cum ar fi Coli, MRSA mâncătoare de carne, sau Legionella. Exact din această cauză AntiGERM este o soluție ideală pentru ca să vă faceți căminul mai sigur, mai sănătos, și la fel este ideal în toate acele locuri, unde igiena este vitală: spitale, clinici, dispensare, creșe, azile de bătrâni, școli, etc. Învelișul este deosebit de rezistent și nu necesită o întreținere deosebită. Pe deasupra în zilele noastre și prețul mânerelor de ușă antibacteriene sunt mai rezonabile, în zilele noastre nu mai fiind considerate articole de lux.

Faceți cunoștință cu mânerele noastre de uși aflate pe stoc, acoperite cu un strat de AntiGERM, realizate pentru o utilizare deosebit de solicitantă:

antigerm kilincs
Thema AntiGERM

inox
antigerm kilincs
Rondo AntiGERM
inox
antigerm, antibakteriális kilincs
Quadra AntiGERM
crom
antibakteriális kilincs, antigerm
Quadra AntiGERM
crom satinat

 

În oferta Maestro celălalt produs cu tehnologie inovativă este mânerul de ușa antibacterian acoperit cu un strat de HC3:

antibakteriális kilincsek

Mânere de ușă antibacteriene ale Maestro cu înveliș de HC3. O mare parte din mânerele de înveliș HC3, adică în variantă antibacteriană. Aparțin acestei categorii mânerele de ușă încadrate în clasa DIN 3 (solicitare extra) și clasa DIN 4 (sigure la vandalizare), respectiv produsele anti-foc. De asemenea numeroase mânere de uși fixe din inox sunt prevăzute cu asemenea suprafețe. Datorită efectului antibacterian și rezistenței deosebite al HC3 se poate recomanda în acele medii, unde bacteriile reprezintă un risc pentru sănătate, de exemplu în spitale, dispensare, săli de operație, creșe, azile de bătrâni, cabinete medicale, bucătării, în WC-ul instituțiilor publice.

 


Datorită efectului antibacterian al HC3 și rezistenței deosebite poate fi recomandat în mod expres în locurile unde bacteriile reprezintă un risc sanitar, de exemplu: spitale, dispensare, săli de operație, azile, creșe, cabinete, bucătării, WC-ul instituțiilor publice, etc.

antibakteriális kilincsek          antibakteriális kilincsek

Unele dintre produsele noastre , cu finisaj HC3:

antibakteriális kilincs

Thema
antibakteriális kilincs

Image
antibakteriális kilincs

Rondo
antibakteriális ajtóhúzó

Thema
antibakteriális ajtóhúzó

09050
antibakteriális kilincs
Arco
antibakteriális kilincsek

Rimini
antibakteriális kilincs
Gino
 
 fsb kilincsek      mandelli kilincsek       Maestro kilincsek       Maestro Tupai kilincsek

LARTECH-MAESTRO KFT.
2330, DUNAHARASZTI, NÉMEDI ÚT 100.
TEL.: +36 24 537 175       FAX: +36 24 537 177
E-MAIL: MAESTRO@KILINCSEK.EU